Помните ли танцьорката Габриела, която помете 10 паркирани коли, а след това разби носа на студентка? Ето какво се случва със скандалната пловдивчанка

4 обвинения е повдигнала районната прокуратура в Пловдив срещу студентката първокурсничка и танцьорка Габриела Медарова. Двете досъдебни производства срещу нея са обединени в едно. Разследванията са за потрошените 10 паркирани коли на ул. „Македония” в Пловдив и за крошето, което Габи заби дни по-късно в лицето на непозната нейна връстничка в тоалетните на нощен клуб в града.
Габриела може да остане в ареста само до 22 юли, когато изтича максималният законов срок за престоя й зад решетките, съобщава „Монитор„, позовавайки се на адвоката й Орлин Търновалийски.

Преди няколко дни Габи е обжалвала мярката си за неотклонение „задържане под стража”, наложена й заради удара в лицето на другото момиче, но отново е била оставена в ареста. Мотивите на магистратите са, че поведението на Габриела Медарова е опасно за обществото, тъй като тя е извършила двете престъпления в много кратък период едно от друго. Така 21-годишната Медарова ще трябва да издържи още 2 седмици под ключ.

Обвиненията срещу нея са общо четири. Двете са, че е карала пияна и надрусана на 15 април, когато блъсна с джипа на гаджето си 10 паркирани коли. Другото обвинение е, че е причинила значителни материални щети, а последното е, че е нанесла лека телесна повреда по хулигански подбуди. Студентката танцьорка признава, че пийнала водка в нощта преди фаталния 15 април, защото са разстроила – шефовете й в нощния клуб не са й платили и са я глобили.

Тя нямала пари за такси и тръгнала да се прибира с джипа на приятеля си. Чак когато блъснала колите, се прибрала в дома си, където изпушила една цигара с марихуана, е защитната й версия. За крошето в лицето на другото момиче казва, че го е ударила без да иска с вратата на тоалетната, тъй като й станало лошо и не можела да контролира действията си. Затова и приятелят й бил с нея в женската тоалетна.