Топ ясновидката Янакиева с мрачна прогноза: Идат наводнения и пожари!

Добре познатата ясновидка Цветанка Янакиева дава прогноза за разрешаването на така наболелите световни проблеми, политическата обстановка и природните промени за първи път от години.

Янакиева набра популярност след изключително прецизните си и точни прогнози за природни бедствия и катаклизми – в частност земетресения, наводнения и пожари, както и с безпогрешния си поглед над политическата обстановка, както у нас, така и в чужбина – тя беше първата, която предрече влизането ни в Европейския съюз.

До нея често се допитваха за изхода на някои от ключовите съдебни дела, като прогнозата й за съдбата на медицинските ни сестри в Либия през далечната 2002 година е най-точната.
Цветанка Янакиева е известна както у нас, така и в Сърбия, където дори заснемат документален филм за нея, сравнявайки я с Баба Ванга. Връзка с Ванга все пак има, защото именно тя е жената, която помага на Янакиева да развие дарбата си след тежко боледуване.

Г-жо Янакиева, от доста години сте изчезнали от медийния и обществен живот. На какво се дължи това?

– Имах лични причини. Бях изправена пред доста изпитания. Минах през тежък период. Освен това хората са станали много зли. Много болка се е събрала в душите им и това ги е направило злобни и агресивни. Сега обаче усещам, че има какво да кажа и избрах да говоря пред вас.

Вярвате ли, че съществуват магии и може ли на хората наистина да се въздейства на енергийно ниво, или всичко е до самовнушение?

– Правят магии, да. Има зли хора и има енергийни намеси. Местата и сградите попиват енергии. Не забелязвате ли, че хората ходят като зомбирани. Не е случайно и човек трябва да внимава. Аз не се занимавам с такива неща. Объркват се енергии. Лошо е.

Тази „лошотия” в хората, казвате, че рефлектира и на глобално ниво. Какво бъдеще виждате в световен мащаб? Задават ли се още атентати?

– Ще има атентати, да. До септември виждам много жертви– или в Испания или във Франция. В тези две държави много трябва да се внимава. Българите е добре да ограничим пътуванията си до там.

Какви атентати визирате? Самолетни?

– Не виждам ясно. Инциденти с наши самолети няма да има, но с чуждестранни – да.

В момента се водят разговори между Северна Корея и САЩ. Какъв ще е резултатът от тях?

– Ким Чен-ун ще спре с ядрените програми.

–  А какво бъдеще чака ЕС след Брекзит? Твърди се, че устоите са се разклатили.

– Много хора казват, че ще се разпадне ЕС, но това няма да стане. Великобритания ще съжалява, че напусна съюза.

А къде е България в световната картина?

– България няма да се оправи. Ще приемем еврото, но за хората ще е много трудно да се приспособят. Това с гърците е нищо в сравнение с това, което ще се случи у нас. Народът ще се вдигне. Икономиката няма да има подем. Може би след март, април догодина можем да очакваме големи чужди инвестиции.

Политическата обстановка у нас ще се запази ли стабилна? Как виждате работата на правителството?

– Правителството ще изкара мандата, но ще има вот на недоверие. Той обаче няма да мине. Ще има конфликти между партиите, доста разногласия виждам. Виждам смяна на министри. Ще се приемат нови закони относно правосъдието – за добро ще е. Ще влезем в Шенген.

– Какво предстои на следващите избори? ГЕРБ запазва ли позициите си?

– Нови партии ще има – задават се нови две формации. Има партии, които няма да присъстват в следващия парламент. ГЕРБ продължава да се ползва с голям вот на доверие.

– В близко бъдеще можем ли да очакваме природни катаклизми у нас?

– Тази година дъждове ще има. Наводнения виждам, земетресения няма. Природни катаклизми у нас няма да има. Виждам само пожари. Трябва да се огледа много внимателно пътя в посока Бургас. Жертви ще има по пътя. Автобусите, които излизат от границата, също трябва да са много внимателни.

– Можете ли да направите кратка ретроспекция на това, за което е добре да се подготвим през идните години?

– 2018 година ще намалее благочестието между християните. Ще бъдат ощетени много висши офицери. Несъгласие между военните и големи убийства, народни възмущения и избавление от мъченичество на един голям народ.
2019 година – много конфликти и смърт сред хората. От крадци ще протрепери светът, а мъдрите човеци ще претърпят гонения и много беди. През есента ще се появят болести.
2020 година – дивите зверове в горите ще се умножат. Стълкновение между хора – убийства, страшни земетресения. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни.
2021 година – много войска ще загине. Препирни и несъгласие между всички хора. Големи метежи в някои части на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и неизвестни болести.

Интервю на Вероника ПЕТЕВА