Защо е необходимо организмът да се пречиства периодично?

Токсините, които се трупат в тялото на човек, пречат на правилното функциониране на органите. Завладява ни усещането за неприятна умора, липса на тонус и енергия.

Как да разберем дали се нуждаем от спешна детоксикация?

Има симптоми, които подсказват, че е дошъл моментът незабавно да „олекотим” товара, който трупаме на организма. Заради вредни навици и нездравословен начин на живот страдаме от храносмилателни проблеми и податливост към инфекции. Чувството на постоянна умора и тежест в главата, възпаления по кожата – от червени петна до поява на херпеси и алергии – също подсказват за това. Торбичките или тъмните петна под очите са сигнал за спешен детокс, както и периодичната лека хрема, кашлица, главоболие или болки в стомаха, ставите и мускулите.

„Хепапротект” е висококачествена хранителна добавка, създадена именно в активна подкрепа на всички биорегулационни процеси в тялото.

„Хепапротект” действа: детоксикиращо, антиоксидантно, жлъчогонно, противовъзпалително и хепапротекторно.

„Хепапротект” подпомага пречистването на: кръвообращението, черния дроб, жлъчката, лимфната и кожни системи.

„Хепапротект”  има следните благоприятни ефекти:

· Прочиства организма, като отстранява токсините от черния дроб и кръвта

· Подобрява функциите на черния дроб и жлъчката

· Намалява риска от образуване на жлъчни камъни

· Предпазва и възстановява черния дроб от увреждания

· Подобрява храносмилането

· Намалява усещането за тежест в стомаха след прием на по-голямо количество храна

„Хепапротект” съдържа течен екстракт от южноамериканското растение Каркеха (Baccharis genistelloides). Растението е богат източник на флавониоди, които имат изразен хепатопротективен (предпазващ черния дроб) ефект.

„Хепапротект” се предлага в течна форма, защото течните екстракти се усвояват много по-бързо и по-добре от организма, отколкото капсулните и таблетни форми. Тъй като обмяната на веществата се осъществява в течна среда, то всяко вещество, прието в течна форма, се нуждае от много по-малко време и енергия, за да бъде усвоено и да достигне до мястото, където да осъществи своя ефект.

„Хепапротект” е в опаковки от 30 мл и 50 мл. Приема се 2 – 3 пъти дневно по 20 капки ½ час преди хранене с вода или друга течност в продължение на 4 – 6 седмици, след което се прави почивка. Може да се правят до 2 – 3 курса годишно. Да не се употребява при бременност и кърмене.

Търсете в аптеките