Известна блогърка научи за смъртта на баба си в Банско. 50 000 жалят с нея!

Известната блогърка и пътешественичка Камил, позната с псевдонима camwonderlands съобщи тъжна новина на последователите си. Баба на влогърката починала, докато тя била в Банско и двете не могли да си вземат последно сбогом!

„Докато съм в този прекрасен хотел в Банско, искам да изразя огромната мъка от загубата на баба си, която си отиде вчера. Тя беше умна, любознателна жена със страст към образованието. Нейното най-голямо щастие бяха децата, внуците й и нейните 11 правнуци, да пораснат като успешни хора, а някои от тях да станат и учители, както баба искаше. Трудно ми е да приема, че няма да мога да присъствам на погребението ѝ!“.

Постът ѝ веднага събра хиляди харесвания и коментари от хора, които изразяват своето прискърбие. Камие стана известна последните 5 години, след като започна да се занима с пътувания и отразяване на най-хубавите градове и хотели. Пътещественичката е от Франция, а социалните мрежи се следи от повече от 50 000 души. Все още не е ясно кога блогърката напуска Банско, но със сигурност пак ще се върне в Пиринско.