Руска аптекарка надупчи презервативите, които продавала на футболните фенове

Фармацевтката искала да се обогати генофондът на Русия

Бум на новородени бебета се очаква след девет месеца в Русия. Причината за резкия скок в раждаемостта ще бъде световното първенство по футбол. Любопитното в случая е, че голяма част от майките изобщо няма да имат представа кой е бащата на детето им или в коя точка на света се намира. Голяма заслуга за активизиране на популацията има руската аптекарка Людмила от Нижни Новгород.

По време на Световното първенство по футбол 2018 аптекарката е дупчила презервативите, които продава на чуждестранните фенове. 62-годишната Людмила е правила това, за да подобри генофонда на Русия, съобщава „Спорт Експрес“. Пред изданието продавачката споделя:

„Вие виждали ли сте нашите пияници? А видяхте ли какви момчета са дошли тук? Един от друг по-красиви! Стройни, атлетични, нека споделят с нас генетичния си фонд. На тях им е само за удоволствието, но ние мислим за следващото поколение. Сега те ще търчат по-малко, с дете е трудно да се прави. Те ще бъдат прилични момичета, а не като сега – един позор“, обясни действията си аптекарката.

Самата Людмила е родила две деца след Олимпиадата през 1980 година. Управата на аптеката изобщо не оцени обаче старанията на Людмила и са я накарали да напише молба за напускане по собствено желание.