Четвърта катастрофа на АМ Тракия на същото място! Петима чужденци са в болница СНИМКИ

След трите катастрофи в района на 134-и км на автомагистрала Тракия още една катастрофа е станала към 14.30 часа, пак на същото място, в посока Бургас.

Ударът е между три автомобила – един с българска регистрация и два с чужда. В болница за прегледи са откарани петима чужденци, изчакват се резултатите. Загинали няма.

Приключил е огледът и на четвъртото произшествие на магистралата, стана ясно преди малко. Участвалите автомобили са изместени в аварийната лента и движението в останалите две ленти е освободено.

Припомняме, зверска тапа се образува на АМ Тракия в участъка край Пловдив заради трите катастрофи, които станаха днес на обяд. Инцидентите са станали след 12 часа в района на 134 км на аутобана в посока Бургас. По първоначална информация няма сериозно пострадали, само материални щети по автомобилите.

До отработване катастрофите движението в посока Бургас ще се отбива от 133 км по източнообходния път /ІІ-56/ към селата Поповица и Плодовитово. Образувала се е голяма колона от автомобили. Към местопроизшествията са насочени полицейски екипи,съобщава trafficnews.bg.

Заради новата катастрофа задръстването продължава. Вече започнаха да вдигат ударените автомобили от първите три катастрофи.

Снимки- trafficnews.bg