Гнусен педофил кара деца да го гледат докато мастурбира!

Педофил от кърджалийско село е принуждавал деца да го гледат докато мастурбира. Мъжът извършил и действия, с които да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с две момчета под 14-годишна възраст.

Деянията били извършени през лятото на 2012 година. 6 години по-късно С.Н. бе осъден от окръжните магистрати в Кърджали, пише 24rodopi.com.

На три пъти той склонил малолетните момчета да наблюдават „похотливо показване на полов орган и мастурбация”. Всички действия били извършени в землището на кърджалийско село. Безработният мъж получи наказание „лишаване от свобода” по всяко от четирите обвинения. За възбуждане и удовлетворяване на полово желание спрямо всяко от двете деца, С.Н. бе наказан с по 3 години затвор.

За склоняване към „наблюдаване на полов орган и мастурбация” магистратите дадоха по година „лишаване от свобода”. С.Н. получи едно общо наказание от 3 години затвор. То обаче бе отложено с 5-годишен изпитателен срок. Педофилът ще трябва да плати обезщетение в размер на 2000 лева на едно от децата.