Дори и най-мръсният душ ще заблести с този домашен трик!

От всички места в една къща, банята е най-трудното помещение за почистване. Има само няколко неща, по-лоши от недобре почистени баня с мръсни плочки, душ и кранче.

Това може да е наистина разочароващо, особено след като банята е място, което изглежда винаги се замърсява веднага след като сте го почистили.

Липсата на време често кара хората да позволят на мръсотията да завземе останалата част от къщата им, там където може. Но това вече може да бъде нещо от миналото! Има страхотна смес за почистване, която поставя всички останали в малкия си джоб.

А най-хубавото? Можете лесно да я направи у дома си, само с две съставки. Този лесен за почистване бързо ще се погрижи за всеки тип мръсотия.

Ще имате нужда от:

1 чаша течен препарат за съдове

1 чаша топъл оцет фуния спрей бутилка гъба

Ето как да го направите:

Затоплете оцета върху печката. Течността трябва да е много топла, но не толкова гореща, че да се изгорите. Трябва да е толкова топла, че да бъдете в състояние да поставите пръста си вътре.

Използвайте фунията за прехвърляне на оцета в спрей бутилката и добавете течния препарат за съдове. Просто леко раздрусайте бутилката, за да комбинирате съставките, така че да не се създаде твърде много пяна в него.

Напръскайте сместа върху повърхността, която искате да почистите и го втрийте леко с гъба.

Съвет:Внимавайте със силикона, защото оцетът може да бъде твърде абразивен за него.

Нека да преседи за около 30 минути преди да изплакнете със студена вода. Вие веднага ще видите как бързо и лесно пада мръсотията.

 

Сместа също почиства пода. Просто се уверете, че сте изплакнали добре, за да не паднете в резултат на сапуна. Вашата баня ще бъде супер чиста и няма нужда да се притеснявате за  миризмата на оцета, тя се изпарява!

Никога не съм виждала банята ми да блести толкова ярко! Този микс с оцет ще бъде вашият нов препарат за почистване.