Арестуваните при акцията на БОП в заложна къща Фокс: На добрите хора лоши работи не се случват!

24 часа след като бяха задържани при акция на ГД БОП в заложна къща „Фокс“, четиримата пловдивчани бяха освободени срещу парична гаранция, научи TrafficNews.bg. Вчера следобед антимафиоти атакуваха заложната къща на ул. „Ландос“ и няколко адреса.

Според източници на TrafficNews.bgв ареста бяха отведени собственикът на заложната къща Иван Бистрашки и негови партньори – Васил, Владо Коцоянис  по прякор Гърчето и Георги Мирчев.

Според запознати операцията е била насочена срещу схема за източване на карти със скиминг устройства. до този момент няма официална информация какво е открито при обиските на различните адреси. Единият от арестуваните – Коцоянис е с криминално досие и преди няколко години бе арестуван за източване на кредитни карти.

Веднага след като бяха освободени от ареста, четиримата побързаха да пуснат във Фейсбук своя снимка и пост , в който се обръщат с доста нецензурни изрази към враговете си. „На добрите хора лоши работи не се случват!“  поучително завършват писанията си ексарестантите.

Ромите в махалата, които въртят търговия в съседство на заложната къща, са категорични, че Бистрашки и останалите мъже са станали жертва на конкуренцията. „Момчетата са много точни. Нямат проблеми с никого. Но много им завиждат и са ги натопили“, коментира търговец от „“Ландос“.

Снимки-TrafficNews.bg