Само 1 лъжица и за 5 минути ще премахнете от червата си всички гадости

Ние инвестираме много време и енергия в поддържането на здраво тяло. Но тези усилия често отиват на вятъра, ако нарушите балансираната си диета.

Въпреки че тренирате ежедневно и имате живот, който според вас е здравословен, ако вашата диета не е добра, няма да видите страхотни резултати и тялото ви няма да бъде толкова здраво, колкото очаквате. Ако не ядете това, което трябва, тялото ви няма да може да абсорбира хранителните вещества и витамините, необходими за функционирането му, и също така може да съхранява токсини, които ще ви причинят много щети.

Рецепта за детоксикация

Процесът на почистване на тялото е от жизненоважно значение за здравето, ако съхранявате токсини, причинявате сериозни увреждания на органите си. Тези почиствания също ще ви помогнат да отслабнете и да почистите тялото си. Днес ви предлагаме една невероятна рецепта, която ще ви помогне, разбира се, да го направите у дома си.

Съставки:

сушени сини сливи – 150 гр.

стафиди – 150 гр.

вряща вода – 5 чаши

Приготвяне:

Сварете 5 чаши вода, добавете сливи и стафиди, оставете да къкри още 15 минути. Отстранете от котлона и оставете да изстине.

Взимайте една лъжица от тази течност всеки ден на празен стомах и елиминирайте всички токсини, които се забиват в тялото ви. Това несъмнено е най-доброто средство срещу запек, ще видите колко е ефективно.

С течение на дните, вие непрекъснато ще усещате как тялото ви се чувства добре и е здраво, ще видите как постепенно губите килограми без усилие. Както можете да видите, предимството на тази лесна рецепта е много голямо, не забравяйте да я споделите с приятелите си.