Гангстери отрязаха главата на 13-годишно момиче, след като го накараха да гледа как баба му умира (СНИМКИ)

Гангстери обезглавиха 13-годишно момиче, страдащо от аутизъм, след като го накараха да гледа как убиват собствената му баба. Марая Лопес е била разпозната благодарение на стоматологична експертиза, след като фермер намерил главата на детето миналия месец, пише в. „Метро“.
Фото © Madison County Jail
 

Бабата, Оралия Мендоза, е била свързана с наркобизнеса. Жената е трябвало да пренесе 250 грама метаамфетамини от Джорджия в Алабама, но пред нея се появили трудности. Тогава Оралия, която работила за опасния картел Синалоа, написала на свой приятел той да се грижи за внучката ѝ. Съобщението ѝ обаче било прихванато от членове на картела.

Фото © Madison County Jail
 

Наркотърговците събудили всички роднини на момичето около четири часа сутринта, казвайки им, че ще ги закарат на безопасно място. Вместо това обаче, Оралия получила няколко рани от нож, след което тя била изоставена на местно гробище, където да ѝ изтече кръвта.

Фото © Madison County Jail
 

Марая е наблюдавала случващото се от автомобил. Разчленените ѝ останки били намерени три дни по-късно. По подозрение в убийството са задържани двама мъже, които са имало добри отношения с Оралия и дори са работили заедно с нея.