Мария Игнатова била на косъм от смъртта! Умува да се изправи ли срещу най-големия си страх заради Рачков

Димитър Рачков и Мария Игнатова са отново двойка. Това потвърдиха пред в. „ШОУ“ хора от обкръжението на любимите водещи на „Господари на ефира“. Кратката раздяла се отразила отрезвително и на двамата. Разбрали, че по-добър партньор няма да срещнат и решили отново да заживеят под един покрив.

Мария и Рачков станаха двойка през 2008 г. покрай работата им при клана Халваджиян. Оттогава медиите живо се вълнуват от връзката им. През годините редовно плъзваха слухове, че двамата водещи се разделят. Всичко при тях вървеше по мед и масло допреди година, когато блондинката си събра багажа от къщата им в Панчарево и заживя при майка си.

Появиха се хиляди спекулации довели до раздялата им. Носеше се упорит слух, че Мария е залитнала по цирковия акробат Енчо Керязов. Макар и двамата да отричат привличането един към друг, фактите говорят друго. Много често Игнатова е засичана в компанията на женения мъж, а новината бе потвърдена и от нейни близки приятели.

Явно всичко се е оказало просто един флирт или мимолетна връзка, тъй като няколко месеца по-късно Игнатова е отново в обятията на Рачков. Решили да си дадат още един шанс и заради децата им – Виктор и Димитър, които имат от предишни връзки. Малчуганите отраснали заедно и се приемали за кръвни братя. Още повече че Мария и Рачков не правили разлика между децата и се грижели така, все едно са техни общи.

Преди да заживеят пак под един покрив обаче, двамата седнали на дълъг и болезнен разговор. Казали си всички неизречени неща през годините и всеки заявил какво не му харесва в отношението на другия. Мария категорично заявила, че не може да се примири с болезнената ревност на мъжа си, която я задушава. Той пък от своя страна настоявал за истинско семейство и най-накрая да загърби за малко кариерата си и да му роди наследник. Предстои да видим докъде ще стигнат отношенията им и дали русата водеща ще е поредният забременял кадър на Нова телевизия.

Има обаче и друг проблем – Мария изпитва страх от раждане. Тази фобия се появила покрай първата й бременност, когато се разболяла и трябвало да приема антибиотици. Когато детето проплакало доста по-рано от определената дата, било прието по спешност в болница, а самата Мария също беряла душа, прикована към леглото. Двамата лежали в различни клиники и на бившия й мъж се налагало да снове между двете места. После Игнатова изпаднала в тежка следродилна депресия, която не могла да преодолее година след това и което било причината с Петко Димитров да се разделят.

Феновете на Рачков се надяват със завръщането на Игнатова той да се успокои и да се вземе в ръце, тъй като след раздялата им качи драстично килограмите. „Той го изживява много зле, личи по външния му вид, който е тотално занемарен“, пишат в социалните мрежи загрижени почитатели.