Прочистете черния си дроб с тази обикновена смес от 3 съставки

За съжаление, хората в днешно време нямат време да ядат здравословна храна и да тренират.

По този начин те могат да си навлекат множество здравни проблеми, включително сърдечни заболявания, инсулт, диабет и дори рак.

Всичко, което трябва да направите, е да ядете здравословна храна, да откажете пушенето, да избягвате консумацията на алкохол, да пиете много вода и да проявявате физическа активност.

От вас зависи как искате да прекарате 30 минути свободно време: Гледайки телевизия или на разходка.

Можете да опитате някои естествени средства, които да подобрят здравето ви и да увеличат енергийните ви нива. В днешната статия ще ви покажем една лесна и проста рецепта, която ще почисти черния ви дроб.

Рецептата се състои само от 3 съставки: цвекло, моркови и портокал.

Ползите от цвекло – Цвеклото е богато на антиоксиданти и хранителни вещества, които детоксифицират организма. Бетаин, съставка в цвекло, елиминира чернодробните токсини и в същото време подобрява мозъчната функция и повишава енергийните нива.

Предимства на морковите – Морковите подобряват здравето значително поради високото си съдържание на витамин А.

Ползите от портокалите – Те са богати на витамин С и антиоксиданти, които детоксикират черния дроб. Освен това те са богати на калий, фибри и холин, които лекуват сърдечносъдови проблеми.

Съставки:

4 портокала

1 цвекло

2 моркова

Приготвяне: Поставете всички съставки в блендер и ги смелете. Пийте тази смес всяка сутрин на гладно. Черният ви дроб ще бъде прочистен моментално!/Zdrave.to