Съдбата на един мъж, който трябва да отгледа сам трите си деца

Това е история за един смел баща, който е преживял най-лошото, но въпреки това успява да превъзмогне болката и да отгледа три деца съвсем сам.

Но как стига до тук? 32-годишната Беки Пери е щастлива майка на две деца и очаква с нетърпение да роди трето. И ето, че този ден идва. Тя е превъзбудена и сигурна, че всичко ще бъде наред, тъй като секциото е планирано отдавна. Операцията минава по план, бебето е момченце, живо и здраво, казва се Хъдсън. Но нещо сериозно се обърква.

Майката получава сърдечен арест и изпада в кома… Три дни по-късно и след десетки часове борба за живота й, поддържащите машини са изключени. Лекарите нямат какво повече да направят и три деца остават завинаги без майка. Това събитие много учудва медицинските лица, тъй като секциото преминава без усложнения, а Беки е била в отлично здраве. Днес любящият й съпруг е самотен баща, който е изправен пред тежката задача да продължи живота си без половинката си и да се грижи за трите си деца. Ето какво споделя за мъката и борбата 32-годишният Брет: „Беки беше в чудесно здравословно състояние.

Отиде в болницата, за да роди семейството ни щеше да стане още по-голямо, но уви – няма да я видим повече. Не мога да повярвам, че е истина. Все още пазя чантата, с която постъпи в болницата. Пълна е, не съм я докоснал дори. Нямам силите да я отворя или да махна дрехите й от гардероба. Вечер слагам децата да си легнат в 20.30 ч. и аз заспивам при тях. Не мога да си легна в леглото ми, защото Беки страшно много ми липсва. Сега я няма, а тишината ме съсипва. Нямам с кого да поговоря

Брет и Беки са заедно още от тийнейджърските си години. Те имат прекрасна и хармонична връзка, а по-късно създават и мечтаното семейство – с две деца и много любов. По време на третата й бременност лекарите не забелязват никакви проблеми и самата Беки се чувства добре. Брет от своя страна е грижовен съпруг и не пуска ръката на любимата си дори и за миг. Той е до нея и по време на раждането, а тя му се усмихва, точно преди състоянието й да се влоши. Минути по-късно Беки не може да си поеме въздух и борбата за живота й започва.

Майката дори не успява да подържи новородения си син. Не след дълго лекарите съобщават на Брет, че съпругата му няма да се оправи и той трябва да вземе тежкото решение животоподдържащите системи да бъдат изключени. Съсипаният мъж предлага на децата си да посетят Беки в болницата, преди лекарите да спрат машините. Но малчуганите отказват, защото предпочитат да запомнят майка си щастлива и усмихната, каквато винаги е била. Седмици по-късно те посещават гроба й, който е обсипан с красиви цветя.

woman.bg