Драмата в Поморие – Алекс се обесила, докато децата й вечерят

Полякинята Александра Фулара се е обесила, докато семейството й вечеряло. 41-годишната треньорка по карате заключила вратата на хотелската стая отвътре и избягала през прозореца. Това разказаха криминалисти пред колегите от вестник „Телеграф“.

Трупът на жената беше открит в края на миналата седмица да виси от примка на дърво в гориста местност край Поморие. Фулара била разпозната по специфичната й татуировка и дрехите, с които била облечена същия ден. Александра, мъжът й Бартоломей и двете им деца – момченце и момиченце, пристигнали на почивка у нас на 26 юни.

По нищо не изглеждало, че треньорката е в депресия или обмисля да сложи край на живота си. Няколко дни след ваканцията обаче Фулара изчезнала.

Във фаталния ден семейството отишло на плаж, а привечер се прибрали в стаята, за да се подготвят за вечеря. Александра помолила Бартоломей да свали децата, а тя обещала да се присъедини малко по-късно.

Няколко часа по-късно съпругът се качил в стаята, но вратата била заключена отвътре. Чукал, тропал, но никой не отворил. Тогава сигнализирал управата на хотела, била извикана и полиция.

Станало ясно, че Фулара е скочила от прозореца и просто се е изпарила, тъй като камерите не засекли да излиза от централния вход на хотела. Единственото, което видеонаблюдението в хотела засякло, било прибирането на семейството от пллаж.

След това няма кадри с поляците. Издирването на жената продължи 20 дни.

Треньорката по карате беше открита от случаен турист, докато се разхождал в горичка. До нея се стигало по черен път, който водел към плажа.

Човекът буквално изпаднал в стрес, като видял от огромен бор да виси човешко тяло. Той незабавно алармирал полицията и мястото било отцепено. Клонът, от който висяла Александра, бил пречупен.

Половината й тяло било буквално мумифицирано, другата половина – в напреднал стадий на разложение, разкри пред изданието патоанатоми. /Марица.бг