Начало Любопитно Разтърсващо! Рени се изповяда за аборт, убийство и тайния си живот

Разтърсващо! Рени се изповяда за аборт, убийство и тайния си живот

Разтърсващо! Рени се изповяда за аборт, убийство и тайния си живот

 

Певицата Рени провокира своите фенове с нов и скандален проект, който е кръстила „Искам бебе“. За първи път я виждаме толкова директна, а визията й в клипа е допълнение към различната Рени. Парчето, дело на хитмейкъра Оцко, набира все по-голяма популярност, а заедно в медийното пространство витаят слухове дали Рени наистина няма намерение да ражда отново и да вдига сватба. Пред репортер на „ШОУ“ тя е до болка откровена и за пръв признава за наличието на нова връзка. Говорим си още за предишните й любови, както и за голяма лична драма – аборт, направен преди години. Нейната откровеност е похвална, тъй като много жени са минали по този път, но нямат смелостта да си го признаят.

– Новият ти проект „Искам бебе“ май е най-провокативният ти до момента. Какво те подтикна към това?

– Оцко написа музиката, много лесно се работи с него и съжалявам, че не съм го срещнала по-рано. Невероятен човек е. Лесно се комуникира с него. Веднага харесах песента, която направи специално за мен. Няколко текстописци работеха по текста, но най-бърза се оказа Петя Радева. Един ден отидох на гости при моята колежка и приятелка Есил Дюран, с която си обсъждаме проектите. Тя каза, че трябва да се измисли нещо по-провокативно към текста, за да направи впечатление. На Есил й дойде идеята „Искам бебе от тебе“, а такова нещо досега не е пято. Дори и навремето, когато се пееха повече любовни песни. В момента има повече агресия в текстовете, което не ми харесва, а и не ми отива на мен. Реших, че именно този рефрен ще бъде забелязващ се. Дори хората ще се чудят това ли точно казвам и ще връщат наново да слушат. (смее се) Какво по-хубаво и позитивно нещо от това да искаш бебе?! Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена, влюбена двойка. Хем е провокативно, хем носи добро и положително послание.

– Залагаш и на различна визия…

– По клипа отново работих с режисьора Христо Порязов, тъй като той има кино поглед. Има вече няколко късометражни филма, дори е печелил награди в чужбина. Оставих се изцяло в неговите ръце. Самият клип тръгва като минифилм – влизам в офис като нова служителка, по-различна, секси и разкрепостена. В един момент аз си харесвам един от служителите и цялото действие след това се развива в моите мисли и фантазия. Реших да заложа на по-различна визия, защото винаги в клиповете си съм била една и съща. Затова и всеки на улицата ме разпознава.

– В началото на кариерата си беше с тъмна и къдрава коса, след което започна да ходиш с права и светла…

– Такава си ми беше естествената коса на мен. След като родих двамата ми сина, косата ми се изправи и започнах да я изсветлявам. Много трудно ми беше да започна с тези промени във външния си вид. В началото на кариерата ми нямаше гримьори и фризьори, които да се грижат за нас. Сами се гримирахме и си оправяхме косите. От доста години съм с изправена и светла коса. Така ме запомниха и хората. Затова сега реших да попроменя нещо и да сложа перука. Отива ми и изглеждам по-секси и предизвикателна. Но не съм готова наистина да си променя косата, защото си се харесвам със светлия цвят. Освен това смятам, че една жена изглежда по-женствена с дълга коса, каквато е моята. Не бих посмяла да направя толкова драстична промяна с външния си вид.

– А искаш ли бебе? Готова ли си да станеш майка за трети път?

– Чувствам се щастлива и удовлетворена от моя живот до този момент. Никога нищо не се знае. Може пък съдбата да ме изненада и човекът до мен да пожелае и да ме убеди, че иска, току виж се случи.

– Наскоро в интервю сподели, че си правила аборт още преди да родиш двете си момчета. Трудно ли го преживя?

– Дори и с теб като си говорихме преди интервюто, ми каза, че си бил шокиран от признанието ми. Същото казаха и други хора, защото никой не си признавал такова нещо. Аз съм открита и честна, не смятам, че трябва да лъжем и да баламосваме. На всеки се е случвало и не виждам какво толкова е станало, като съм признала съкровена случка от моя живот. Тежко го преживях, защото това беше моята първа любов. По това време бях на кръстопът в живота си, трудно беше това моето решение. Защо да не призная и защо другите го крият, когато почти на всеки от нас се е случвало. Така или иначе животът ми трябваше да продължи и аз го направих. Това беше първата ми бременност, бях още малка – на 23 години. Някои ще кажат, че не съм толкова малка, но аз се чувствах като дете. Този мъж се оказа, че не е за мен, след като иска да ме промени и да ме откаже от това, което най-много обичам. След като ме е харесал, той ме приема такава каквато съм и няма право да иска да се променям. Опита се да ми отнеме това, което обичам да правя и е мое призвание в живота – да пея. Учила съм дори за това нещо, ходила съм на уроци по цигулка и солфеж. Подготвила съм се да бъда певица, решението не е взето от днес за утре Аз съм от музикално семейство и натам ме е водил целият ми съзнателен живот. Обичах го, знаех, че и той ме обича, но в същото време иска да ми отнеме живота и моето бъдеще. Реших, че трябва да се разделим и да направя аборт, за да продължа напред. Нищо не свършва с един аборт. И не е убийство, както казват някои.

– Няколко години по-късно ти се случва подобно нещо с твоя съпруг Борис, който също те откъсна за кратко от музикалната сцена…

– Разликата е там, че Борис никога директно не е казвал какво иска да направя. Той е изключително хитър и манипулативен, много добре знае как да обработва хората и те да направят това, което той иска, но да стигнат сами до това убеждение, все едно са взели сами решението. В последствие започнах да се усещам, че той по този начин ме работи. Отказах се от кариерата си в Сърбия, започнах да намалявам участията си в България, да пускам по-рядко песни, в един момент каза, че заминаваме за Израел… Аз дори не се съпротивих, имам чувството, че съм била омагьосана!

– Би ли вдигнала голяма пищна сватба, след като това не ти се случи с предишния ти мъж, с когото подписахте по дънки?

– До този момент никога не ми е било приоритет да подписвам и да правя сватби. Но сега в клипа на новата ми песен се видях с булчинска рокля и много се харесах. Ако един достоен мъж застане до мен и ме пожелае толкова много, че да сключим брак – на драго сърце бих го направила! Да се почувствам като в приказка. (смее се)

– Преди Борис или след раздялата ви получавала ли си предложение за брак от някой мъж?

– Преди Борис съм получавала много предложения за брак. А от раздялата ни е минало малко време. С него бяхме 15 години заедно, това е много дълъг период. Била съм отдадена изцяло и единствено на този мъж и се надявам, докато съм била в България и той да ми е бил верен. Имахме една приказна любов. Имах чувството, че не живеем в реалността. Най-щастлива съм се чувствала тогава, когато всички живеехме заедно в България. Нищо не ме е притеснявало, нищо не ми е липсвало, чувствах се свободна. Той ми даваше тази свобода, никога не ме е принуждавал да правя нещо, което не искам. Но като се замисля, той е изключителен психолог и знае с всеки по какъв начин да действа. Знае, че като ми каже нещо заповеднически, няма как да се случи, веднага ще се опълча, от малка съм бунтар. Усетил е как може да действа с мен. Но да не се връщаме толкова назад във времето, важното е, че животът продължава, правя нови песни, бях на романтична почивка в Гърция на самотен остров и си изкарах страхотно.

– Дочух аз, че в момента има човек до теб. Децата ти приемат ли го?

– Не смятам да запознавам все още никого с него. Важното е, че аз се чувствам добре, дава ми любовта и вниманието, от което имам нужда. Имам нужда от любов, която да ме вдъхновява да работя. Ако няма любов трудно се получават нещата на един творец. Чувствам се добре и няма нужда да правя този човек известен, още повече след горчивия опит от предишната ми връзка. Там всичко беше на показ, говорех открито за нашите отношения, а по този начин се събира много негативна енергия. Предпочитам засега да не казвам нищо.

– Случилото се с Борис не те ли направи по-предпазлива и недоверчива към мъжете?

– Би могло да се каже, че съм станала недоверчива. Но аз не спирам да вярвам в любовта, въпреки че съм разочарована от много неща и събития. Родена съм за друго време явно, защото сега всичко е толкова комерсиално – никой не търси любовта, а аз съм точно обратното. Търся си я и я очаквам. Искам да обичам и да бъда обичана.

– Срамуваш ли се от сълзите и често ли ти се случва да изпаднеш в такова състояние? Пред кого показваш слабостта си?

– Навремето почти не ми се е случвало да плача, показвала съм стабилен и силен характер. Моята майка ме познава най-добре и знае, че когато се разплача, значи наистина ми е много тежко. Винаги съм стискала зъби, не съм показвала слабост. И колкото по-тежко ми е, толкова повече се усмихвам. Само най-близките ми познават по очите дали съм щастлива или тъжна. Всичко се чете по моите очи, като отворена книга съм. Незнайно защо, но в последно време станах много чувствителна. Дори ми се е случвало на филм да плача. Няма нищо срамно от сълзите. Впечатлявам се дори когато мъж се просълзи. Това за мен означава много. Защо да не плачат мъжете?! И те имат чувства, и те имат нужди, сълзи, страдат… Сълзите в мъжките очи означават много.

– Кое смяташ за своя най-голяма грешка?

– Не съжалявам за нито едно нещо, което ми се е случило в моя живот. Минала съм през какво ли не, нищо не ми е дадено даром… Всяко едно нещо ме е учило малко или много. Поучила съм се от грешките си и не ги повтарям. Харесвам живота си. Доволна съм, че така ми се е стекъл животът, че работя това, което ми харесва и ми доставя удоволствие. Дори и нещата, които ми се случиха в личен план, не могат да ме натъжат толкова, защото от тази връзка са се родили двете ми прекрасни момчета Борис и Аспарух. Това са двете мои най-големи съкровища и най-голямо постижение. Старая се да бъда колкото се може повече с тях, да ги поучавам и подготвям за живота.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. „ШОУ“

error: Content is protected !!