Начало ТОП Статии Излязоха първи подробности за сватбата на Емилия и Башур

Излязоха първи подробности за сватбата на Емилия и Башур

Излязоха първи подробности за сватбата на Емилия и Башур

Сватбата на Емилия и сирийския милионер Башур бе тайно организирана от младоженците на 21 юли, които съобщиха на медиите за венчавката си едва след нейния край. Според лаконичното обявление на фолк звездата и новия й съпруг, двамата са сключили граждански брак в тесен семеен кръг и веднага след сватбата са отпрашили на меден месец на морето, пише Уикенд.

Датата на венчавката е била уточнена още на 14 февруари, когато певицата получи годежен пръстен с диаманти от сирийския милионер. Във фолксредите пък върви усилена мълва, че Емилия е бременна и заради това сватбата не е била отменена след катастрофата, в която загина доведеният син на фолк певицата.

В сватбения ден Емилия бе пременена с изящна вталена сватбена рокля и букет от рози и диви орхидеи. Халката на младоженката е дело на бижутерите на американския ювелир Хари Уинстън и е обсипана с висококаратови диаманти. Според посветени пръстенът струва над 20 000 евро.

Присъствали на сватбената церемония коментираха, че на венчавката са били поканени около 50 души, сред които и децата на Емилия от връзката й с Коко Динев – Иван и Мира, както и дъщерята на Башур от брака му с рускинята Екатерина. Младоженците са сключили граждански брак в обредната зала в столичния квартал „Красно село“, след което са се отправили с гостите си в изискан ресторант. Празничното тържество е продължило до 2:30 часа след полунощ.

error: Content is protected !!