Варненка спечели милиона от тотото в Царево (СНИМКА)

България си има нов тото милионер! Жена стана 95-тата милионерка от българския спортен тотализатор. Късметлийката спечели сумата от 1 056 810 лв. от играта 6 от 42.

След 34 години игра, Янка Панайотова удря шестица от тотото и печели сумата от над 1 милион лева, а късметът е извадила благодарение на специална стратегия, която използва от 25-годишна.

 

„Това са случайни числа. Имам и постоянни числа, с които играя от 34 години, но спечелих от случайните”, казва Янка. На късметлийския фиш числата отбелязва напълно произволно, а на всеки тираж пуска както случайни, така и редовните си числа.

1,2,18,19,38,40 са късметлийските числа от печелившия фиш на Янка. Късметлийката е направила и специални изчисления – според теорията на вероятностите на около 100 години би следвало да спечели шестица и с постоянните си числа. Това я мотивира да продължи да играе, а със сумата първо ще зарадва съпруга си като му купи кола и малка яхта. 59-годишната жена все още не знае кои свои мечти ще сбъдне първо, а новият джакпот ще започне от 300 000 лева.