Начало Любопитно Генка Шикерова завъртя доходоносен бизнес, ето какъв е той

Генка Шикерова завъртя доходоносен бизнес, ето какъв е той

Генка Шикерова завъртя доходоносен бизнес, ето какъв е той

Генка Шикерова и семейството й въртят доходоносен бизнес. Както стана ясно от участието й в „Черешката на тортата“, репортерката и семейството й се ширят в собствена кооперация . Генка и роднините й са заели почти цял блок в централен столичен квартал. Репортерката произлиза от заможна фамилия, която е купила три огромни апартамента в една и съща лъскава семейна кооперация.

В апартаментите живеят Генка, брат й и сестра й, а жилищата са едно под друго, пише ХотАрена, позовавайки се на „Ретро“.

Репортерката и цялото й семейство обитават първия етаж от кооперацията. Генка живее там с дългогодишния си приятел, от когото има две дъщери – 7-годишната Александра и 4-годишната Кая. Шикерова обаче, няма официално сключен брак с бащата на децата си. Нейният любим мъж така и не й предложил. А Генка държи на традициите и вярва, че мъжете трябва да са тези, които предлагат брак на жената, а не обратното.

За да може да си позволи този лукс, семейството на Генка разполага със сериозни доходи. Запознати твърдят, че семейството на репортерката притежава декари розови градини в родния й град Панагюрище. Шикерова с радост помагала при брането на цветовете, когато имала свободно време.

От набраното се произвеждало розово масло за лечебни и разкрасителни цели. Семейството на Генка, а и тя самата, правели също сладко от рози, както и розова вода, които също продавали.

В „Черешката“ журналистката сподели че, е изключително щастлива, че е близко до сестра си и брат си и винаги при нужда може да разчита на тях. На втория етаж от семейната кооперация живее сестрата на Шикерова – Лиляна, а на третия етаж се ширел брат й – Лука. Семейството на репортерката било изключително сплотено и винаги си помагали при нужда.

error: Content is protected !!