Вижте кои са 5-те най-жестоки деца, шокирали света с престъпленията си (СНИМКИ)

Преди дни три сестри убиха своя 57-годишен баща като му нанесоха около 30 удари с нож по тялото и шията и 10 удара с чук по главата.

Ето защо ви припомняме пет примера на наистина ужасяващи убийства, извършени от деца. 1. Владимир Виничевски, на 15 години, е най-младият сериен убиец в СССР, осъден на смърт

Историята на това момче вледенява душата и предизвиква гадене. Човешкият мозък не е в състояние да осъзнае подобни зверства. Момчето с мило лице се родило в Свердловск (днешен Екатеринбург) през 1923 г. и започнал да убива още на 15 години. Той убивал и насилвал деца на възраст между две и половина до четири години.

Известно е за 18 нападения, осем от които завършват със смъртта на децата – той ги задушавал, а после ги доубивал с хладно оръжие. Дълго време не успявали да заловят Чудовището, но в края на краищата бил задържан от трима курсанти от полицейското училище в Свердловск, докато убиецът носел малко момче в гората. Насилникът бил застрелян през 1940 г.

2. Аркадий Нейланд, на 15 години, е единственият тийнейджър, който е бил застрелян в СССР след войната

Момчето е родено през 1949 г. в Ленинград. Аркадий, с майка си, втори баща и двама полубратя живеели в една стая в общинския апартамент. Родителите биели децата, пиели, живеели бедно. Вече на 12 години, непълнолетният крадец бил вписан в полицията. На 15-годишна възраст Аркадий  извършил чудовищно престъпление, за което е осъден на смърт. Той искал да ограби апартамент и се вмъкнал като се престорил на пощальон.

Тийнейджърът нанесъл 15 удара с брадва на стопанката на дома, а също така ударил шест пъти и малкия й син Георгий. Оставяйки зад себе си кървава каша, убиецът закусил спокойно, направил еротични снимки на починалата, запалил апартамента и си тръгнал. Престъпникът бил застрелян по личната заповед на Хрушчов.

3. Мери Флора Бел, 11 години, Великобритания

Първото престъпление, извършено от момичето през 1968 г. – само ден преди 11-тата годишнина. Тя убила четиригодишния Мартин Браун. Няколко месеца по-късно Мария и нейната приятелка убили още едно малко дете. Полицейските доклади показват, че тя се е върнала на мястото на престъплението, за да изреже буквата „М“ върху тялото на починалия и да отстрани част от гениталиите с ножица. Мария прекарва 12 години в затвора, след това излиза на свобода, сменя името си и ражда дете.

4. Джеси Померой, 14 години, САЩ

Джеси, който скоро получава прякора „младия бостънски изверг“, на 14 години (през 1897 г.) е арестуван за бруталното убийство на четиригодишно дете. Но три години по-рано престъпникът жестоко малтретирал и измъчвал седем други момчета. Поради тази причина той бил изпратен в детска възпитателна школа.

За жалост тийнейджърът доста скоро бил освободен и след това осакатил и убил 10-годишно момиче, което влязло в магазина на майка му. Месец по-късно, той отвлякъл друго дете, отправил се към блатото извън града заедно с него и му нанесъл удари с нож като дори отрязал главата му. Когато му показали тялото и го попита дали смята себе си за виновен, извергът отговорил: „Изглежда, че аз съм го направил.“

5. Жасмин Ричардсън, 12 години, Канада

През 2006 г. 12-годишното момиче убило родителите си, а след това прерязало гърлото на брат си и го гледало как кърви между играчките. След това изчезнала. Полицията, която намери телата, първоначално се уплашила, че и момичето е станало жертва на маниак. Но скоро тя открила Жасмин заедно с 23-годишен млад мъж. Убийцата не показала никакво съжаление.