Начало ТОП Статии Ето как Миро кръсти детето си

Ето как Миро кръсти детето си

Ето как Миро кръсти детето си

 

„Благодаря на Бог за прекрасното си семейство, което винаги ми е оказвало подкрепа и ме дарява с любов! Благодаря ви, че бяхме заедно в един от най-светлите празници в живота на всеки човек… Кръщението на малкото ни момиче Ана!

Благодарна и безкрайно признателна съм и на страхотният ни Кръстник Миро, който прие радостта и отговорността да представи Ана пред Бог! Обичам ви, бъдете благословени!“. Това написа Севинч Ибрахим във Facebook, новата жена до актьора Филип Аврамов, с което приветства малкото си момиченце, което на вчерашния ден встъпи в християнската вяра.

Заедно с родителите, цялата рода на Севинч и на Филип присъства на знаменателното събитие. Куп колеги също се изсипаха на черпенето за кръщенето, като изключение правеше само най-добрият приятел на Севинч Силвестър Силвестъров. От години Севинч Ибрахим пее по концерти с поп-звездата Миро, той я прави известна и с него продължават да пътуват по участия.

Според близките на Фицата именно той бил най-вярващият в приятелски кръг на Севинч и тя изключително много му се възхищавала, пише „България Днес“. Веднъж дори му споделила, че ако има дете някога иска той да е кръстник, Така и става. Съпругата на Миро Елица не успя да дойде за кръщенето, защото работи в Лондон, а на нейно място застана роднина на Севинч – Елина Ибрахим.

error: Content is protected !!