Рецептата, която лекарите няма да ви кажат: Вашият черен дроб ще бъде като нов и ще изглеждате 10 години по-млади!

Повечето от нас не се грижат правилно за черния си дроб, но всъщност той е един от най-важните органи в нашето тяло. Той отговаря за очистването на кръвта ни от токсините и поддържа процеса на изгаряне на мазнините.

Но както казахме, никой от нас не се грижи правилно за здравето на този орган. Лисата на разнообразна храна и нездравословният начин на живот, в който водим, могат бързо да доведат до много увреждания на черния дроб и да намалят драстично здравето му.

Трябва да се замислим за факта, че не можем да детоксикираме тялото си с болен черен дроб. За да се справите с този проблем ви предлагаме рецепта за една проста домашна напитка, която ще детоксикира черния дроб и ще запази здравето ви.

Това природно лекарство съдържа само няколко съставки, които са естествени и имат способността да прочисти от токсини черния дроб и да подобри функциите му.

Също така, тази напитка ще осигури на тялото ви много антиоксиданти, ще регулира нивата на холестерола, ще подобри нивата на кръвната ви захар, ще подобри храносмилането и ще засили имунната ви система.

Рецептата:

Съставки:

200 мл вода

2 лимони

1 краставица

1 връзка магданоз

Приготвяне:

Процесът е много прост, просто трябва да смесите всички съставки в блендер и след това да ги изпиете по няколко пъти на ден за един месец. Колкото повече дните минават, толкова трябва да се чувствате много по-добре. Така след един месец черният ви дроб ще бъде 100% без токсини и мазнини. А и с тази процедура ще подобрите и повишите цялостното си здраве!/Zdrave.to.