Това е най-простото естествено лекарство срещу инфекция на пикочните пътища

Инфекциите на пикочния мехур могат да започнат с бактерии или вируси. Когато тези микроби открият благоприятна среда, те започват да се размножават много лесно.

Лошата хигиена може да доведе до появата на тези микроби. Също така, те могат да се появят от носенето на мокро или плътно прилепващо бельо и дори незащитен секс.

Също така, тези микроби са признак за отслабена имунна система. Те правят това, защото показват, че нямате достатъчно защитни механизми. По принцип защитните механизми предотвратяват разпространението на микроорганизмите.

В резултат на това те причиняват болка в областта на таза. Те също така предизвикват усещане за парене при уриниране, общ дискомфорт и понякога треска и студени тръпки.

Кокосова вода и лимон

Съединенията в кокосовата вода и лимона подсилват защитата на тялото ви. Те също така променят средата, която бактериите и вирусите използват, за да се възпроизвеждат.

Диуретичните им свойства помагат да се увеличи производството на урина. Това е важно за прочистването на пикочния мехур и пикочните пътища.

Съставки

  • 1 чаша кокосова вода
  • Сокът на ½ лимон

Приготовление

  • Вземете водата от зелен кокос и я смесете със сока от половин лимон.

Как да го пиете

  • Пийте тази напитка за закуска и отново следобед.
  • Пийте го, докато инфекцията бъде контролирана./ Zdrave.to