Начало ТОП Статии Тризначката Любов чака бебе

Тризначката Любов чака бебе

Колоритната тризначка Любов Станчева е бременна в шестия месец от мистериозен мъж, съобщи „Галерия”. Победителката в „Биг Брадър 3” криела щастливата вест дори от близките си, защото не одобрявали избраника й.

Според информация на изданието бъдещият татко е от турски произход и живее от година и половина заедно с Любов в Англия. Майката на риалити звездата не харесвала гаджето й и двете дори не си говорели от година заради него.

Едва преди месец пък другите й две сестри – Вяра и Надежда, узнали, че ще стават лели, но вместо да се зарадват, започнали да се вайкат и да оплакват Любов. Те я критикували, че не е направила аборт и сега ще посрами майка им пред цял Благоевград заради извънбрачното бебе.

Турчинът не желаел да се жени и предпочитал да живеят на семейни начала. Любов нямала нищо против и за разлика от близките си, била на седмото небе от щастие със своя любим.

Тризначката нямала търпение наесен да прегърне бебето си и дори вече се хвали в социалната мрежа с бременното си коремче. „Може би е дошло времето, когато да ми се случи нещо, което да ми донесе щастие, а не опит!”, сподели с надежда Любов.

error: Content is protected !!