Начало ТОП Статии Колко печели на ден Рачков Младши

Колко печели на ден Рачков Младши

Димитър Рачков-младши вече е на твърд хонорар при доведения си баща – Евтим Милошев, който го уреди с роля в „Откраднат живот“, разбра HotArena.

Още когато започнал сериалът малчуганът попитал пастрока си и майка си, която е сценаристката му, дали не може и той да участва. От години Милошев и Христина Апостолова живеят на семейни начала. Продуцентът осъществил желанието на доведения си син и позволил на Христина да напише роля специално за него.

Така хлапето стана Коко – сина на сестра Жекова. Заради несправянето със славата обаче Митко беше на път да се лиши от ролята си в сериала. Заради влошение му успех в училище майка му сведе изявите му в петия сезон до минимум. Момчето обаче си взе бележка и затова на есен ще го гледаме по-често.

Като поощрение за добрите оценки, Милошев го зарадвал и с новината, че вече ще е на твърд хонорар в поредицата – по 120 лв на снимачен ден. Което означава, че само за 2 седмици ще е изкарал около 1500 лв. Той е решил, че няа да харчи, а ще спестява парите си, предават от Ретро.

error: Content is protected !!