Мис Силикон заби в земята Мегз със скандални разкрития

Скандалната Габриела Попова, която неотдавна се окичи с титлата „Мис Силикон“ се вбеси на последния статус на Мегз по отношение на леките момичета и пътя към славата.

В него дизайнерката описва пътя си от началото до сега и посочва, че застава остро срещу еротичните конкурси за красота. На Попова не ѝ хареса въобще публикацията на Каканашева и тя я атакува директно, като не спести подробности за миналото на дизайнерката.

„Точно Миглена Каканашева ли е тръгнала да чете морал относно конкурсите! Всички сме наясно за връзките на набедената за дизайнер Мегз с женени мъже и как обича да я водят на каишка! Нужно ли е да си отварям устата за възрастния италианец, който й е помогнал в началото и я извадил от тинята. Благодарение на него стартира бизнеса си, а не да се бие в гърди, че всичко е постигнала сама. Бива-бива нахалство, ама нейното вече минава границата на търпимото. Тъпо е да се правим на светци пред обществото, когато сме натрупали толкова грехове, че дори дяволите ги е срам да от нас самите.“