Скандално ВИДЕО (18+) на див врачански екшън!

Брутален инцидент е станал пред ресторант във Враца, съобщава BulNews. Млад служител на комплекса е бил нападнат и пребит от трима души заради закачка във „Фейсбук“.

Екшънът се разиграл малко преди 19 часа в петък. 17-годишният Бетино Георгиев бил на работа в хотелски комплекс край града, където пуска водните атракциони в изкуственото езеро. Изневиделица по пътечката откъм Вратцата се задали трима души, които започнали да му подвикват обиди и неприлични реплики.

Оказало се, че това били братът и бащата на 22-годишният културист от Враца Майкъл Спасов – Ричърд /17 г./ и Румен Спасов /51 г./. С тях бил и 29-годишният Антонио Иванов. Наскоро Бетино имал конфликт с Майкъл в социалната мрежа, където двамата си разменили остри реплики. Изглежда близките на спортиста били запознати със спора и затова решили да се разправят с младежа.

При него на работното му място до езерото, докато обслужвал клиентите, отишъл Антонио. Пред очите на десетките посетители на комплекса, той започнал да го псува. Бетино се опитал да прекрати сеира, като му казал да излезе извън обекта, където да се разберат, без да правят сцени.

След като си свършил работа, Бетино излязъл пред ресторанта, където го чакали тримата мъже. Без никакво предупреждение те директно се нахвърлили върху младежа и започнали здраво да го налагат. Възрастният мъж дори извадил ключът от колата си и нанесъл няколко удари с него по главата на Бетино. Свидетели на мелето тръгнали да ги разтървават, но едва след като момчето се свлякло безпомощно на земята, те си плюли на петите и побегнали.

От побоя Бетино е с насинено око, има няколко шева на главата от ударите с металния ключ. За кратко той дори загубил съзнание. Когато се свестил, веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото дошла полиция и линейка. През това време обаче тримата бабаити също се оплакали в полицията, като обаче твърдят, че те са били нападнати от непълнолетния. Затова те само са разпитани в полицията, след което са освободени.

Цялата случка обаче е записана на охранителните камери на хотелския комплекс. На кадрите ясно се вижда, че момчето само се опитва да се защити.

Нападението е извършено през светлата част на денонощието, на публично място, пред очите на майки с деца. Въпреки това тримата хулигани не са задържани от полицията и не е им взета мярка от районната прокуратура, защото заявили, че са били нападнати и пребити от 17-годишния Бетино Георгиев. Пълният запис от охранителните камери на ресторанта обаче ясно показват друго.