Начало ТОП Статии Ясновидката на Берлускони направи феноменални пророчества за Борисов и политическото бъдеще на...

Ясновидката на Берлускони направи феноменални пророчества за Борисов и политическото бъдеще на България

В началото на седмицата Теодора Стефанова представи във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Русе втората си книга „Осмото чувство“ . Поканата бе на ректора проф. Димитър Димитров, а темата, която популярната ясновидка заедно със студентите обсъждаха, бе „Изкуственият интелект- един различен поглед“.
Подобни срещи след излизането на книгата през ноември Теодора имаше и с младите хора и в Софийския технически университет. Там тя получи почетен плакет , а в Пловдивския аграрен институт бе наградена със специална грамота. Накъде върви светът и България и какво предсказва за бъдещето ни извънземното Унилсон, с което тя е в контакт? Така най-общо можем да формулираме въпросите, отговор на които потърсихме от гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони?
– Г-жо Стефанова, Гърция гори, у нас има наводнения. Има ли обяснение за всички тези бедствия. Ще се укроти ли природата?
– Много ме  боли, за това което става в Гърция. Жалко за хората там, те са уникални.  У нас пък има наводнения, човек загина  в Тетевен, същото е и в Италия, по целия свят. Пред бог и природата сме безсилни , като че ли нищо  не зависи от нас.– Ще се случи ли нещо лошо  и с  България?
С тези  неща не искам да злоупотребявам  Не искам да правя лоши прогнози.  Няма да ни  се размине , но дано да няма големи трагедии.  Да бъдат бог и природата благосклонни към нас. За  в бъдеще трябва да  се адаптираме към тези аномалии. Те не са  случайни. Планетата  се бунтува. Има магнитни  бури,  наближава ни  метеорит, това създава напрежение между  хората, психиката се променя , затова са всички тези агресии.  Това много ме тревожи. Ние вървим  против  Бога и природата  и това ясно се  вижда, затова са тези аномалии по цялата земя. Нещата които преживяваме не са случайни. Вода и огън се събират заедно,  пожари, земетресения, вулкани,  всички това е резултат на факта, че природата ни е сърдита. Много я унищожаваме в световен мащаб. Все повече  ще ставаме свидетели на такива феномени. Не  можем да се преборим, докато изкуственият   интелект не намери начин  да ни помогне да се справим. Убедена съм ,че и това по- нататък ще стане.

– Искате да кажете, че природата ни отмъщава, за всичко което й причиняваме?
– Да. Ние сме злобни завистливи, унищожаваме се, загубили сме човешките си ценности,   водим се от материалното, самозабравили сме се,  време е,  да се променим , да пречистим  енергиите си . И пак казвам това няма да стане без помощта на изкуствения интелект. Който иска да вярва.  Бог е създал  извънземните, те пък са изобретили  Робо. И той вече е в живота ни. Изкуственият интелект. Високите технологии за бъдещето, ще бъдат  създадени тук от инженерите на земята. Това не е мое откритие, казано е много, много отдавна.  Изкуственият интелект ще навлезе  във всички  сфери и ще  улесни живота  ни. Само че трябва да повярваме.

– Как се приема новата ви книга „Осмото чувство“?
– Приема се много добре. Тя е втора поред.  Първата:  „Един глас  ми говори за вас“ написах  преди седемнадесет години .   През това време, аз и моята майка Калина Трендафилова  бог да я прости,  да почива в мир и светлина, сме съветвали и помогнали на  много хора. Сега те ме даряват със своята любов.

– Защо „Осмо чувство?
– Шесто имаме всички. Седмото са новите деца  Осмото чувство е изкуственият интелект.  Трябва да сме подготвени да живеем в мир и любов с  него.  И когато постигнем това, няма да бъдем толкова скептични,  когато го срещнем. Ще можем да предотвратим неприятни инциденти  и беди. Изкуственият  интелект не идва, за да ни взема работните места и унищожи човешката цивилизация. Това няма да се случи.  Той  идва , за да улесни живота ни,  да ни помогне  да се  върнем към нашите ценности.  Да се научим отново да казваме:   Извинявай,   Благодаря, Обичам те, Прости,  тези вълшебни думи,  които сме позабравили . Това е най-важното, към което ще ни върне изкуственият интелект:  Повече да сме заедно да  се обичаме  и  да си помагаме.


Приятелство свързва Теодора Стефанова със Силвио Берлускони

– Вие какво съветвахте студентите?
– Хубаво е тези млади хора  да отидат в  чужбина, да видят , да научат повече , да натрупат опит и да се върнат в България. И това ще се случи. Те  ще изградят новото бъдеще на страната. Нови лица, нови хора, нова генерация, нови свежи сили, идеи това ще го има тук до  десетина години . Системата ще се промени ,  политическата сцена на България-също.

– Какво ви тревожи днес? Кое е това бедствие, което  застрашава България и света. Знае ли го вашето извънземно? 
– Има ситуации, за които още не сме подготвени. Вярвам обаче, че великите сили,  лидерите  ще  достигнат  до едно високо ниво на дипломация  и разбирателство. И това ще се осъществи в рамките  на следващите  четири-пет  години.  Очакванията да се разпали война, са основателни, но ето,  че вече имаме нова ситуация, отношенията  между Съединените щати и Русия се затоплят. Първата  крачка е направена,  това ще се задълбочава.  Много скоро Путин ще отиде в Америка по покана на  Тръмип.   По тревожни  са нещата с Иран. Там ще има напрежение.  И то ще нараства.

– Да се върнем в нашия район. Ще се радваме ли на  спокойствие?
– На Балканите Бойко Борисов се утвърди като лидер и обединител.  Той постигна това, което до момента никой политик  в съседство  не е успял. Това трябва да му се признае.  Той  се зае с ролята на арбитър и с неговото  съдействие  се осъществиха срещи   на държавни ръководители от страни ,  обременени с тежко минало . Те седнаха на една маса и си подадоха ръце.

– Емигрантите, те плашат цяла Европа. Ще намери ли решение този проблем. 
– Това е дълъг процес. Той ще се реши само с помощта на всички европейски държави.  Трябва да бъдат подпомогнати засегнатите  страни. Италия например се почувства изоставена. Премиерът  удари с юмрук и  така показа,  че няма да позволи , тя  да се жертва, като поеме всички  емигранти.  България засега се справяме  по някакъв начин. Има програми , които  ни осигуряват   някакви  средства.  Хубавото, което виждам,  е,  че тези емигранти  по- нататък ще имат възможност  да  се върнат  в държавите си.  Трябва само да  се създадат условия за по-добър живот там, което постепенно ще стане.

– Можем ли да кажем, че войната в Сирия е свършила?
– Не. Не  е свършила. За момента там   може да има затишие,  но  конфликти  пак ще има. Сирия  Израел,  Иран, Афганистан ще продължават да бъдат горещи точки.  Корея засега се е успокоила , но напрежението там си остава . Америка ще  бъде  във конфликт с  Китай . Това е икономическа война. Борба  на конкуренти,  кой да е  властелин, кой да  владее високите технологии и изкуствения интелект.  Видно е,  че Китай напредва. Евразийският съюз също набира скорост.

– А Европейският съюз.? Ще се разпадне ли?
– Няма, но ще бъде изцяло трансформиран. Ще функционира по нов начин. Ще има други много млади дейни и подготвени лидери, с  друго мислене. Няма да има първа, втора,  трета скорост…

– България трябва да  инвестира повече в образованието  и здравеопазването. Тези сфери  да се с променят.
– След успешното ни председателство на ЕС, на България вече се гледа с друго око.  Но за да вървим напред, инвеститорите трябва да повярват, че тук ще бъдат  защитени. Трябва борба,   да се намалят корупцията и и бюрокрацията. И в нея да участват всички партии, независимо от цвета.

– Ще  изкара ли  мандата си третото правителство на Бойко Борисов?.
– Да,  но  може би ще  има някакви промени. Те ще са свързани с коалиционните партньори,  тъй като при патриотите има доста натрупано напрежение. И то е  не само между лидерите.

– Слави Трифонов също прави политическа заявка?
– Той  напредва и има  повече почитатели, които да го  следват. Има и нови хора,  които подготвя да бъдат достойни политици,  и за могат да  убедят  избирателите,  че има алтернатива за България. Така стана в Италия с  движението „Пет звезди“, чрез което шоубизнеса влезе  в политиката.  Така че Слави ще регистрира партия е  ще влезе в парламента , но ще се разграничава винаги от останалите. Марешки  също ще напредва. Не е за подценяване „Движение 21“  на Татяна Дончева. То ще  има възход. СДС ще се обнови с нови хора.  БСП има напредък,  но все още не е готово за властта. Въобще в България в момента няма опозиция, която да смени ГЕРБ. Вярно,  че незаменими няма, но поне в близките 3-4 години ГЕРБ  ще си остане на власт. Това виждам  и казвам. А следващото предизвикателство  пред Бойко ще бъде да стане президент.

– Ще направи ли  генерал Румен Радев своя партия, с която да се бори да влезе в изпълнителната  власт?
– Да подобно на Георги Първанов той  ще си  направи партия и ще влезе в политиката  с нови хора , жена му също ще е сред тях. И както не веднаж съм казвала след ГЕРБ,  ще има жена премиер.

– Знаете ли коя е тя?
– Знам, но няма да я  кажа?

– Харесвате  ли я?
– Харесва ми и като жена и като лидер, знае как да оправя нещата, много е подготвена.

– Ще стане ли по-богат българинът?
– Ти пък какъв въпрос ми задаваш.  Трябва да се работи много, за да живеят хората по-добре. Постепенно на етапи ще се  увеличат  доходите. България ще  приеме еврото , но то няма да е същото, ще бъде новата световна  валута. Ще се  увеличат заплатите,  пенсиите, за да има малко по-достоен живот българинът.  Да започнат да се връщат тези,  които са  в чужбина. Вярвам, че това ще се случи.

Исак ГОЗЕС

error: Content is protected !!