Нешка пак атакува Илиана Раева

Напрежението между легендарната треньорка Нешка Робева и шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отново е налице. Робева отправи интересна молба къмбившата си възпитаничка като изрази учудването си от решението на главния мениджър Бранимира Маркова да пусне Невяна Владинова само на 3 уреда на предстоящото в София световно първенство.

Ето какво написа Нешка Робева в личния си профил във Фейсбук:

Здравейте, приятели, отдавна не сме се чували… Причината е, че съм на село, където почивам без интернет и телевизия… Без негативни емоции, бих искала да допълня без мисли и страсти, без…

Но, не е така. Въпреки волята ми, вчера, връщайки се в София за няколко часа, не се сдържах и полюбопитствах. Видях част от контролното на националния отбор по худ. гимнастика – индивидуално изпълнение. Научих за решението на г-жа Бранимира Маркова, да пусне на Световното първенство Невяна Владинова на 3 уреда?!

Няма да споделям чувствата си, защото лекарите ми забраняват всякакви вълнения?! Няма да правя и изводи, защото не искам да разлайвам… Кого?

Но няма да се въздържа от една молба към ръководството на НО. И по-точно към г-жа Раева.

Моля Ви г-жо Раева, опитайте се да въздействате на г-жа Маркова да надскочи своята безпристрастност.

Не погубвайте Неви. Не взимайте прибързани решения. Спомнете си Измир и закъснелите вайкания на тогавашната старша или главна, или каквато и да е била треньорка, която носеше името на Ефросина Ангелова. От която и страна да погледнете нещата, Невяна Владинова има натрупан капитал, за който другите две ще трябва да се потрудят доста…

И тъй като спазвам предписанията на лекарите, повярвайте, че в това, което пиша не включвам никакви страсти… Само гол разсъдък.