Алекс Петканова ненаситна, застрашено ли е бебето й

Половинката на репортера Даниел Петканов ще роди по Коледа и вече трябва да започне да се отнася по-отговорно към здравето си.

Приятели и фенове на Алекс Богданска изпаднаха в недоумение от последните й изцепки, които се дължат единствено и само на лакомията й, пише „Галерия“.

Тя посети суши бар заедно с половинката си и опатка цяла порция със сурови рибени изкушения, което е недопустимо в нейното положение. Всяка бременна жена знае, че трябва да се ограничава от подобни вкусотии, колкото и да са й на сърце, защото може да навреди на бебето си.

За шеметната моделка явно този въпрос не стои и тя е решила да поеме риска, само и само да задоволи желанията си. А и в крайна сметка нали казват, че на бъдеща майка нищо не се отказва – може би Дани е бил принуден да й угоди, въпреки че и той осъзнава опасността.

Така или иначе, двамата са прекалено влюбени, за да подхождат негативно към ситуацията, те очакват с нетърпение да станат родители след броени месеци. Връзката им претърпя катаклизми, но завърши с хубав финал – двойката вдигна сватба във „ВИП Брадър“ и запуши устата на всички, които хулиха Алекс за изневярата.

Тя пък разбра, че нейният човек е именно тв сътрудникът на водещия Милен Цветков, а най-логичният завършек на тяхната история, е да увеличат семейството си. Самата съпруга на Петканов е убедена, че иска не само едно, а две или дори три деца.

 

Алекс Петканова ненаситна, застрашено ли е бебето й