Изповедта на един палав пилот: Съжалявам, че опънах секси стюардесата в Дубай – това съсипа брака ми

Аз съм правил секс с много момичета по време на работа и сега разруших всичко в брака ми. Аз съм 29-годишен мъж и съм оженен за красиво момиче на 27. Имаме една дъщеря. Срещнах съпругата си по време на обучението на кабинният екипаж на голяма авиокомпания.
Тя работеше като персонал на земята. Оженихме се в рамките на една година и сега тя е на отпуск по майчинство. На пръв поглед изглеждаше, че имахме перфектния живот с прекрасен дом и без притеснения.

Бях в Дубай, когато буря удари Великобритания през декември и аз и колегите ми бяха настанени в хотел за нощта. Една жена от екипажа беше хубава и често флиртувахме уж невинно. Тя е на 26 години.

Изпихме няколко напитки в бара на хотела и играхме игра на истината. Някой я попита дали има някой в екипа, когото харесва. Тя беше доста пияна и ме посочи: „Аз го харесвам.“

Бях поласкан. Аз й написах СМС, когато се качихме в стаите си и тя ме покани в нейната. Започнахме да се целуваме и после правихме секс.

Не можех да спра да мисля за това момиче и след това за всяко друго хубаво момиче в екипа.

Започнах да спя с много колежки, някои с по-голям успех от други. Правих секс с много момичета. Беше само въпрос на време, преди някой да разкаже на жена ми.

Една приятелка от работата й се обадила и казала, че вече имам репутация. Тя беше много наранена и все още спим в отделни легла.
Вече съм сменил работата си, промених номера и изтрих всичките си социални медийни профили. Просто искам да работим и да можем да върнем любовта си.

Аз бях пълен идиот да допусна това само за няколко минути секс, казва пилотът пред The Sun.