Майка изнасилвала 9-годишния си син и продавала секс записите на педофили

Германка и партньорът й бяха осъдени за многократно изнасилване на малкия син на жената и продажба в интернет на клипове, запечатали бруталните сцени.

Издевателствата над детето започнали, когато то била едва на 9 години. Размяната ставала в така наречения „DarkWeb“ – голяма част от глобалната мрежа, която не е достъпна за масовия потребител.

Съд във Фрайбург осъди 48-годишната Берин Т. на 12 години и половина затвор. 39-годишният партньор на майката – Кристиан Л., ще лежи в затвора с шест месеца по-малко. Магистратите постановиха още мъжът, който вече е осъждан за педофилия, да остане под превантивно попечителство, след като излежи присъдата си.

Берин и Кристиан ще трябва да изплатят на момчето, което сега е в приемно семейство, както и на малко момиче общо 42 500 евро обезщетение.

Двойката и още шестима души бяха арестувани през есента на миналата година. Няколко от задържаните мъже вече изтърпяват ефективни присъди. Сред тях е и един испанец, който бил редовен клиент на педофилската мрежа. В понеделник съдът реши, че той трябва да остане зад решетките в следващите 10 години.

Заради криминалното минало на Кристиан, той нямал право на контакти с деца, предаде Нова тв. Властите взели момчето от двойката през март 2017 г., но две седмици по-късно местен съд го върнал на насилниците.

trafficnews.bg