Начало Новините днес Петима ранени при зверското меле на пътя Ахелой-Поморие

Петима ранени при зверското меле на пътя Ахелой-Поморие

Полицията съобщи подробности за мелето, което по-рано днес затвори пътя между Ахелой и Поморие. Катастрофата е изключително тежка. На снимките се вижда как полицаи и пожарникари правят първоначален оглед на инцидента, предава „Флагман“.

БМВ-то с пловдивска регистрация е буквално унищожено от сблъсъка. Автомобилът може да се разпознае единствено по емблемата, монтирана на багажника, който е и единствената здрава част от немското возило.

Две момичета, пострадали при катастрофата на пътя Ахелой – Поморие, са настанени в реанимацията на УМБАЛ – Бургас. Общо от катастрофата са пострадали три момчета и две момичета. Това Цветелина Рандева, говорител на ОДМВР – Бургас, цитирана от „Фокус“.

По думите ѝ водачът на лекия автомобил с пловдивска регистрация – 21-годишен украински гражданин, постоянно пребиваващ в България, е застигнал и се е блъснал странично в движещия се в посока Поморие влекач с ремарке. В автомобила са се превозвали три момчета и две момичета. И петимата пътници са в настанени в УМБАЛ – Бургас. Момичетата са в отделението по реанимация.

Пътят Ахелой-Поморие бе напълно затворен заради тежкия инцидент. На място имаше пристигнали екипи на спешна помощ, полиция и пожарна.

Снимки-„Флагман“.бг

error: Content is protected !!