/Уникално Видео/ Разкрихме я! Докато съдът издирваше основната свидетелка по делото срещу благоевградския сводник Марто Дебелия, Вероника, тя е била… във влака от „София за Индия“ с Джамайката и Ашли

Вероника от Перник, една от жриците на платената любов, уреждана от благоевградския сводник Мартин Филипов-Дебелия, многократно проваляше съдебни заседание по делото срещу Дебелия, тъй като не се явяваше в зала. Месеци наред, Вероника бе неоткриваема, и вече е ясно защо.

Във времето, в което вървяха делата за сводничество и наркотици, Вероника е „пътувала“ от София до Индия, с Джамайката и Ашли, видно от клипа, който са заснели. По време на пътуването си тя е хванала за хобота слончето Раму и бизнесмен от едноименната фирма, който ги черпил с уиски и кашу. А срещата се е провеждала в неустановен от нас час и място, в джунглата,съобщава struma.com.

Предлагаме на вниманието на магистратите и читателите ни, видеоклип, документирал наистина неотложния ангажимент на основната свидетелка по делото Вероника Никифорова (танцьорката в розово), която успя да се включи в последното заседание на съда, миналия месец. Клипът е създаден по уникалния индийски филм „Слонът, моя приятел“! Изводите оставяме на вас.

 

Снимка-struma.com