Начало Новините днес Малката дъщеря на Митьо Очите изчезна безследно

Малката дъщеря на Митьо Очите изчезна безследно

Малката дъщеря на Митьо Очите изчезна безследно

Ден след ареста на подземния бос Митьо Очите малката му дъщеря Ива Желязкова потъна вдън земя.

19-годишната наследница е заличила профилите си в социалната мрежа и никой от приятелите й няма информация за нея. Дори гаджето й Никола Мечков не знае къде е, а при последния им разговор Ива го помолила да изтрие скорошните им общи снимки от Инстаграма си, пише „Галерия“.

По непотвърдена информация гардове на Димитър Желязков са я отвели от къщата му в Несебър часове след като бе обявен за общодържавно издирване. Още тогава охранителите са получили нареждане да изведат малката му дъщеря от дома им и да я откарат на сигурно място.

Къде се намира в момента Ива, никой не знае. Родителите на Никола са изтръпнали покрай ареста на Очите и се притесняват синът им да не бъде привикан на разпит.

Голямата щерка на Митьо – Станислава, спряла да излиза от приятеля си Велислав откакто баща й е закопчан. Не така стоят нещата със сина – Димитър Желязков – младши. Той не спира да разпуска с джетове край Варна.

13-годишното момче бе забелязано да се забавлява на плаж „Рапонги“ заедно с гаджето на сестра си Никола. Само няколко метра встрани гардове зорко наблюдавали наследника на Очите. Ден след ареста на Митьо синът му се отдал на купон като за последно. Въпреки че е само на 13, той влиза безпрепятствено в нощните заведения, в които пуши наргилета и вдига наздравици с шампанско в компанията на Никола. Съществуват и снимки, на които малкият е щракнат как се весели във фолк клуб на морето с компания, а над главата му пее Тони Стораро

error: Content is protected !!