Бареков на кралска сватба в Пловдив

Евродепутатът Николай Бареков и съпругата му Мария Календерска идват в Пловдив тази събота с важна мисия. Известната двойка ще кумува на приятелите си Нина и Борислав, разкриха техни приближени пред marica.bg.

Гражданският ритуал ще е изнесен и ще се проведе в известен пловдивски ресторант. Венчавката ще е в „Света Петка” – църквата, в която и самият Бареков се врече пред бога с първата си съпруга Евгения.

Младите сключват брак на 18.8.2018 – кралицата на сватбените дати.

Освен че е красива, симетрична, лесно запомняща се и носеща щастие според звездите, тя е и една от малкото атрактивни дати, позволени за сключване на църковен брак.

В азиатските култури 8 е щастливо число, защото звучи като думите за просперитет и изобилие, а и напомня на символа за безкрайност.

Друга подобна популярна дата беше 08.08.2018. Тя обаче не бе позволена за сключване на църковен брак, защото съвпадна с Богородичните пости.

„Бареков и втората му жена приемат за първи път да бъдат кумове на сватба и се радват, че именно на нас ще кумуват”, разказаха Нина и Борислав. Младоженците поканиха екипа на вестник „Марица” да документира щастливото събитие.