Известна феминистка насилвала с години свой студент (ВИДЕО)

 

Опипваше ми задника и ме караше да спя заедно с нея, разказва жертвата

В повечето случаи, свързани със сексуално насилие или тормоз, насилникът е мъж, но не винаги. Именно такава история със сменени роли се е разиграла в един американски университет наскоро.

Авитал Ронел, световноизвестна философка и професор по немски език и сравнителна литература в университета на Ню Йорк бе провъзгласена за виновна за сексуално насилие на бившия й студент Нимрод Рейтман.

 

Проблемите, според Рейтман, започнали през 2012 г., когато се записал в университет.

Професорката го повикала да отиде с нея до Париж за няколко дни и още през първия искала от него да й чете поезия в спалнята по време на следобедната почивка.

„Тя постави ръцете си на гърдите ми и после си притисна задника към чатала ми. Постоянно ме целуваше — по ръцете и гърдите,“ разказва Рейтман и добавя, че и вечерта се разиграла подобна случка, която студентът не смятал за редна.

По време на урагана Санди през 2012 г. Ронел се появила в дома му, тъй като у тях нямало електричество. Младият мъж казва, че въпреки неговата съпротива, тя настояла да спят в едно легло, а когато легнали, започнала пак да го опипва и целува.

Професорът отрича всичко, но разследването установило, че тя е отговорна за физическо и вербално сексуално насилие и, че нейното положение било „достатъчно влиятелно, за да промени условията на следването на Рейтман“.

След като станало ясно, че тя го е насилвала в продължение на три години, Ронел е уволнена от университета, пише New York Times и допълва, че за това време феминистката обсипвала младия мъж със съобщения, в които се обръщала към него с „моят най-обожаван“, „моят прекрасен Нимрод“ и т.н.