Популярна водеща вдига сватба, ето коя е тя

Марина Кискинова, която се подвизава освен като певица, актриса и тв водеща на тотото заедно с Део, вдига сватба. Вчера красавицата получи изненадващото предложение за брак от дългогодишния си приятел Веселин Ценов – Algoriddim, който се слави като един от най-търсените автори на песни и музикален директор в „Монте Мюзик“ на Графа.

А отговорът, разбира се, бе: „да“! Пръстенът е бил поднесен на нежната блондинка по време на ваканцията на влюбените в Италия, пише Hotnews. Веселин избрал и символично място, за да попита любимата, дали ще му стане жена – катедралата в град Палермо.

Заветният момент за влюбените бе запечатан в снимка, която по- късно екранната половинка на Део публикува в Фейсбук. Същото стори и бъдещият й съпруг. Кискинова е завършила класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ и стана известна с участието си в сериала “Sex, лъжи & TV “. Тя и Ценов с заедно от четири години. Под постовете им във Фейсбук заваляха честитки, а една от първите с благопожеланията бе друга водеща на тотото Уляна Чан.