Вижте сватбата по френски на Биляна от „Сопрано“

Биляна Андрончева от „Сопрано“ каза “да” на своя избраник Любомир Джалев на приказна сватба в Пловдив. Певицата беше облечена в елегантна рокля на дизайнера Христо Чучуев. Булката блестеше в цвят слонова кост, обсипана с безброй звезди. Биляна разкри, че сватбените халки са от Одрин.

Изработени са от бяло злато, а нейната е с камъни Сваровски. Букетът от рози и любимите й орхидеи е подарък от кумата, а бутиковата сватбена торта е дело на шеф Ради Стамболов. Първият танц бе под звуците на “Quando l`amore diventa poesia” в изпълнение на италианското мъжко трио Il Vollo.

“Темата на сватбата бе Париж. И това не е случайно, защото и аз, и Любо сме влюбени в този град. Беше любов от пръв поглед по време на нашето пътешествие през пролетта. Айфеловата кула е нашето любимо място, на което се почуствахме най-романтично и уютно. Затова решихме малки статуетки на този символ на града да красят масите на нашето тържество. Те от своя страна бяха кръстени на най-големите забележителности във френската столица – Триумфалната арка, Лувъра, Шан-з-Елизе, Лидо и др. Подаръците за гостите също бяха подчинени на сватбената тема – сладки макарони в цвета на френското знаме“, разказа младоженката.

Биляна и Любо се венчаха на изнесен ритуал в Градската градина в Пловдив, а по-късно посрещаха гости в ресторанта на парк-хотел “Санкт Петербург”. Забавната част на вечерта бе открита от формация “Елика” с кабаре, което пренесе присъстващите в атмосферата на Мулен Руж.

Фолклорна формация “Наздравица” зарадва гостите с песента “Девойко, мари, хубава” в акомпанимент на 15 гайдари, а към тях се присъединиха и момичетата от трио „Сопрано“. Булката изненада младоженеца с нежно изпълнение на “Евкалиптовата гора” на Ищар, световен хит, посветен на семейството, а той от своя страна отвърна с компилация от характерни танци от 80-те години до наши дни. Неговата оригинална интерпретация му спечели бурни аплодисменти. Младоженците планират и романтично пътешествие със своите кумове.

 

 Вижте сватбата по френски на Биляна от „Сопрано“

 Вижте сватбата по френски на Биляна от „Сопрано“

 Вижте сватбата по френски на Биляна от „Сопрано“