Синовете на Брад Пит не искат да общуват с него

Синовете на холивудския ас Брад Пит не искат да общуват с него.

Причината — актрисата Анджелина Джоли настройва шестте им деца срещу актьора, твърдят източници, запознати с отношенията в разбитото холивудско семейство, цитирани от сайта TMZ.

Според източниците, екранната Лара Крофт манипулира наследниците си, като думите й срещу Пит влияят най-много на мнението на момчетата.

Разводът на Бранджелина, както наричаха двойката по време на връзката им, привлича все повече медийно внимание. Звездите от „Мисис и Мистър Смит“ не могат да заровят томахавките и си прехвърлят вината един на друг.

Последната им конфронтация датира от седмица и е на тема пари. 43-годишната красавица подаде молба с искането Върховният съд на Лос Анджелис да застави Пит да заплати повече средства за издръжката на наследниците им. Тя настоява и разводът им да се финализира до края на годината. Актьорът заяви, че е платил над 1, 3 милиона долара детска издръжка след раздялата им, както и че е й дал назаем други 8 милиона, за да си купи тя нов дом. Той обвини съпругата си, че се опитва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело.

Припомняме, че Джоли и Пит се разделиха през 2016 г. Те възпитават общо шест рожби. Три от тях са осиновени — Мадокс от Камбоджа, Захара е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им дъщеря, а през 2008 г. се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.