Бременната Преслава уби хейтърите с тази СНИМКА

Бременната Преслава похапва торта напук на слуховете, че е на строга диета. Всички фенове чакат поп фолк изпълнителката да съобщи хубавата новина, че с Павел вече са станали родители, а тя публикува снимки от морето или как похапва.

На последния фотос, който качи в мрежата, певицата не просто, че не е на диета и не тренира, ами държи в ръцете си цяла торта. Говори се, че поп фолк изпълнителката е на доста строга диета, защото след раждането ще бърза да се върне на сцената. Според мълвата, която се разнася, Преслава доста се притеснява да не възвърне килограмите си от началото на своята кариера. Твърди се още, че поп фолк изпълнителката се страхува да не отнесе и някой друг злобен коментар за теглото си, въпреки състоянието си. Затова Преслава избягва да показва корема си на снимките, които публикува.

Съвсем скоро, когато един от феновете на певицата я попита защо не показва коремчето си, Павел избухна с доста нецензурни думи в клип в мрежата. Това доста възмути почитателите на хубавицата. Дори и сега обаче те не спират да задават същия въпрос към нея – „Защо не показва коремчето си?“. Някои се съмняват, че Преслава е бременна, други подкрепят своята любимка и чакат хубавата новина, че е станала майка. На всяка пусната снимка от Преслава в мрежата феновете й я поздравяват за хубавата й фигура. Те я съветват да не обръща внимание на грубите подмятания от „завистниците“.

„Когато си глезена“, пише Преслава на кадър от леглото, в който държи вкусна торта, която се кани да похапне. Вижда се, че Павел глези поп фолк изпълнителката като принцеса. И как няма, като всеки момент тя ще го направи най-щастливия човек на света и ще го дари с дете, пише kliuki.ws.

 

Бременната Преслава уби хейтърите с тази СНИМКА