Джино хлътна по секси лекарка СНИМКИ

Джино Бианкалата се носи на крилете на любовта, след като преди три месеца попадна в ада.

След тежките операции в Америка и Турция, с които спасяваха краката му, потрошени в моторната катастрофа в Чикаго преди две години, през пролетта поредна трагедия сполетя семейството на единствения риалити герой, печелил два пъти „Биг Брадър“. Тв звездата потъна в траур, след като загуби най-близкия си човек – своя баща. Георги Ташев почина в Америка, но бе погребан в София.

Четири месеца след нещастието, слънцето изгря и на улицата на Джино. Брадърът, който бе сгоден за полския модел Изабела Родес, но на метри от олтара се отказа от брак с милионерската вдовица, откри любовта в лицето на столична докторица, разкрива светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“.

Нейното име е Кристиана Канева, която работи в МБАЛ „Света София“. Лечебното заведение се намира на метри от софийския апартамент на Бианкалана. След последната операция в Истанбул, при която подменяха поразения от инфекция имплант в крака му, Джино започна да посещава близката болница за належащи манипулации. Из коридорите срещнал д-р Канева и така пламнала любовта им.

Двамата влюбени не спират да си разменят закачки в „Инстаграм“. Под снимка на д-р Канева, направена пред болницата й, брадърът е написал „Като те гледам така и ми се боледува бейби“. На което красавицата му отвръща „Ти си на постоянни грижи, но можеш да се разболееш“. Издайнически кадър, щракнат в спалнята на Джино Бианкалана, пък издаде любовта помежду им.

 

Джино хлътна по секси лекарка СНИМКИ

Джино хлътна по секси лекарка СНИМКИ