Николета Лозанова аут от „ВИП Брадър“ заради инцидент

олямата звезда на тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ може и да не влезе в Къщата на звездите. Оказва се, че Николета Лозанова е претърпяла инцидент, който може да я откаже от риалитито, научи БЛИЦ.

Тя е била закарана в болница с навехнат крак преди дни. След като се оплакала от силни болки, нейният любим – вратарят Николай Михайлов я е завел в лечебно заведение. Специалисти са сторили нужното и в момента красавицата си почива.

Още от рекламите на шоуто става ясно, че ще има една царица, която ще дирижира случващото се в Къщата и ще тъпче всички мъже с лекота. Очаква се в тази роля да влезе именно НиЛо.

Още от миналата година името й е спрягано участник във „ВИП Брадър“. През 2017 тя не влезе, защото я грозяха огромни неустойки, след като развали договора си с „Папараци“. Този път обаче плеймейтката е решила да взриви Къщата с темпераментната си личност.

Дали неприятният инцидент от последните дни ще я спре, предстои да разберем. Продуцентите от своя страна са готови на всичко, за да привлекат именно брюнетката в предаването и са решени да се разделят с колосална сума за целта. Според слухове от кухнята на шоуто, Лозанова може да прекрачи прага на риалитито срещу близо четвърт милион.