Историята на тази красавица е невероятна! Като малка била отвлечена и продадена в ромско семейство, а после….

Когато била на 19, Тамара Романович се омъжила за своя приятел, родила им се прекрасна дъщеричка и всичко предвещавало щастливо бъдеще. Но скоро семейните скандали между тях се превърнали в ежедневие.

Един ден Тамара така се скарала със съпруга си, че взела дъщеричката си и избягала от дома. Заедно с момиченцето стигнала до гарата, където се запознала с непозната жена. Тя й предложила работа в Кишинев и Тамара приела.

Оказало се, че нищо не е така, както изглежда. Щом пристигнали, накарали Тамара да проси. Един ден се прибрала в общежитието и видяла, че момиченцето й го нямало.

Извън себе си от притеснение майката започнала да издирва дъщеря си, докато не разбрала, че е била отвлечена от същите хора, които я накарали да проси. Те продали момиченцето на ромско семейство срещу… златни обеци.

За щастие момиченцето имало късмет. Ромското семейство се грижело за него наистина много добре. Сменили името й на Мария, тя живеела в голяма къща, изучила се добре и имала всичко, което си пожелаела. Независимо от всичко момичето имало чувството, че не принадлежи до това семейство, още повече не приличала на никого от тях.

Междувременно Тамара продължавала да търси дъщеря си, но така и не успявала да открие нещо за нея. Накрая започнала да пие от мъка. Тя родила още две деца, но едното – момченце, й било отнето от социални грижи заради алкохолизма, а другото оставила направо в родилния дом.

Истината била разкрита, когато умирала бабата на Олга от семейството, което осиновило момиченцето. Тя решила на смъртния си одър да признае цялата истина. По това време Олга вече била на 16 години. Без да отлага, отишла в полицията и разказала историята си. Там открили, че е обявена за издирване вече няколко години.

Днес Олга продължава да живее с ромското си семейство, но опитва да помогне и на майка си да се върне към нормалния живот./Блиц