Начало ТОП Статии Контузената Николета вече ходи, показа се от… СНИМКА

Контузената Николета вече ходи, показа се от… СНИМКА

Контузената футболна половинка и бъдеща участничка във ВИП Брадър Николета Лозанова е по-добре и по-скоро ще може да се включи в новия сезон на риалитито. Оказва се, че травмата не е толкова сериозна, което личи и от усмихнатото й лице на фотоса в социалните мрежи.

Любимата на вратаря Николай Михайлов пусна снимка преди минути, на която пие кафе край басейна, а на левия й крак липсва ортопедичният ботуш, който носи по-рано заради изкълчен глезен.

Брюнетката е спрягана за гвоздея на тазгодишното шоу и продуцентите са направо в паника, осъзнавайки, че предаването им може да стартира без голямата си звезда. Бившата водеща на „Папараци“ от години е примамвана да влезе в риалитито, но винаги без успех.

Тази година обаче условията, които са й предложени, са много изгодни. Освен финансовите облаги, които според шушукания на запознати възлизат на четвърт милион, красавицата ще получи властта да е кралицата на Къщата, пише Блиц. Както се казва – тя ще коли и беси и ще има честта да решава съдбата на останалите си съквартиранти.

error: Content is protected !!