Приятелката на Бурдейн правила фелацио на непълнолетен

Актрисата Азия Ардженто – една от първите жени, обвинили холивудския продуцент Харви Уайнстийн в сексуални престъпление и поставили началото на движението #MeeToo, е платила колосална сума, за да се отърве от обвинение в подобно престъпление. Актьорът Джими Бенет я обвинил, че когато бил на 17 години тя го натискала да правят секс, съобщава tmz.com. В прокуратурата на Ню Йорк са получени документи, че е постигнато споразумение между адвокатите на Ардженто и Бенет за снемане на обвиненията.

Това се е случило, след като актрисата платила 380 000 долара на колегата си. Двамата участвали заедно във филм през 2004 година. Миналата година адвокатът на Бенет завел иск, в който се посочва, че през 2013 година, когато актьорът бил едва на 17 години, двамата с Ардженто имали „сексуално спречкване“. В документите се посочва, че двамата се срещнали в хотел в Калифорния, където тя му дала алкохол, целувала го, блъснала го на леглото, направила му фелацио и се покатерила върху него с намерение за сексуален акт.

От въпросния ден Ардженто е публикувала снимки в Инстаграм. За една от тях тя пише: „Най-щастливия ден в живота ми, отново съм с Джими Бенет“. Според адвоката, клиентът му имал още снимки, на едната от които двамата били легнали голи в леглото. Твърди се, че през април Ардженто, която беше приятелка на покойния Антъни Бурдейн, е броила 200 000 долара, за да придобие въпросната гола снимка.