14 бежанци изнасилиха брутално вдовица в Италия и излъчиха гаврата в интернет

Англичанка преживя най-страшния си кошмар в Италия. Тя решила да пътува до там заедно с дъщеря си. Това била първата й почивка след смъртта на съпруга й.

Двете заминали за Соренто – слънчев курорт в Южна Италия, много обичан от туристите. Вместо сувенир жената си отнесла оттам доживотна травма.

Всичко се случило в последната вечер преди заминаването й за Англия. Жената и дъщеря й били в бара и пиели коктейли, без да предполагат, че в тях била сложена от т. нар. „дрога на изнасилвачите“. На момичето му станало лошо и отишло до тоалетната. През това време двама мъже от африкански произход завлекли майката до басейна, където я изнасилили.
Но с това мъченията не свършили. Те я закарали насила в хотелска стая, където били други 12 бежанци.

Всички те й се изредили, разказва подробности Lа Reppublica за бруталното нападение, което влезе криминалните хроники през май.  През цялото време снимали отвратителното сексуално нападение и излъчвали на живо през мобилна апликация.
„Беше като в ужасен кошмар, все едно не се случваше на мен, чувствах се изгубена като малко дете“, описва ужасяващото си преживяване жертвата.

Оказало се, че насилниците нарочно избрали за нападението си последния ден, преди жената и дъщеря й да си заминат. Те смятали, че така няма да ги предаде, но сгрешили. Веднага, щом пристигнала в Лондон, тя отишла в полицията. Ченгетата й взели проби за изследване и се свързали с колегите си в Италия.

Разследващите успели да стигнат до изнасилвачите покрай телефоните им и публикуваните в социалните мрежи хвалби за извършеното от тях. Засега в ареста са петима от бежанците.