Начало Новините днес Неочакван обрат! Проговориха ударените от рейса убиец ВИДЕО

Неочакван обрат! Проговориха ударените от рейса убиец ВИДЕО

Следователи от Националната следствена служба ще опитат да сглобят пъзела на трагедията край Своге. Първите разпитани са преките свидетели, които са имали почти челен сблъсък с автобуса. Две коли са ударени преди автобусът да полети в дерето. Димитринка, Йордан и Николай завинаги ще помнят как са се запознали.

Карат кола зад кола в посока Своге, когато в насрещното виждат автобус. Миг по-късно бусът поднесъл, ударил първо колата на Йордан и Димитрина, в която бил и синът им. След това странично е ударен и автомобилът на Николай. „Това, което видях долу, беше някакъв ад, какъвто на никого не пожелавам да вижда. Имаше тела, разхвърляни навсякъде”, сподели Йордан. „Автобусът летеше срещу нас. Ужасът беше голям”, допълни съпругата му Димитрина.

Йордан си спомня още, че шофьорът на автобуса не гледал пътя напред. Главата му била обърната към човека до него. „Нацели ме в задната дясна врата, докато синът ми спеше на задната седалка. Ако аз бях избегнал удара, момчето зад мен нямаше да е живо”, казва Йордан.

Николай е категоричен, че живее втори живот. Казва още, че в момента на инцидента на пътя не е имало локви. „Валеше, но слабо”, спомня си Николай. И

Тримата преки свидетели са разпитани пред следствието. Димитрина и Йордан са танцьори, а Николай – дългогодишен шофьор на камион към „Български пощи”.

Източник: Нова телевизия

 

Неочакван обрат! Проговориха ударените от рейса убиец ВИДЕО
Неочакван обрат! Проговориха ударените от рейса убиец ВИДЕО
Йордан
Димитрина
error: Content is protected !!