Моника Валериева го закъса със здравето след скандалите с Филип Плейн

Моника Валериева изтръпва от паник атаки

Плеймейтката Моника Валериева отново има паник атаки – пише „България днес“. Скандалната мадама се страхува за здравето ски и е доста разтревожена – отбелязва изданието.

Този път атаките на Моника Валериева са породени от раздялата ѝ с Филип Плейн, издават нейни близки. Дупничанката мачкаше чаршафите със световноизвестния дизайнер, но след няколко дни 40-годишният немец ѝ би шута.

Стресът около края на кратката авантюра с Филип Плейн, както и разваленият годеж с милионерския наследник от Катар идвав в повече на плеймейтката и тя се чувства зле и започва да получава паник атаки.

Красавицата не излиза от дома си, тъй като се притеснява, че може да ѝ се случи нещо. Затова тя решава да отиде на лекар, който установява заболяването ѝ. Докторът предписва хапчета на Моника, за да може тя да овладее страховете си.

„Отново съм на антидепресанти. Паник атаките ми се завърнаха с пълна сила“ – призна Моника Валериева.
Преди няколко години тя призна в национален ефир, че страда от подобно заболяване и дори взела мерки, за да го пребори.
„Мислех, че ще припадна и ще умра. Получих паник атака на място, където имаше огромно задръстване и нямаше къде да обърна. Мъчих се, заливах се с вода, тропах на другите, плаках, докато адреналинът не ми отмина и се успокоий“ – разкри преди време Моника Валериева.