Начало ТОП Статии Екшън на пътя! Сърдити шофьорки се сбиха в задръстване ВИДЕО

Екшън на пътя! Сърдити шофьорки се сбиха в задръстване ВИДЕО

Две дами водачки на луксозни автомобили се удряха една друга и си прилагаха хватки от кеча в драматично меле на шосето.

Шокиращи кадри на очевидец, показват, че побойничките, управляващи съответно „Ягуар“ и „Ауди“ се бият посред бял ден, докато детето на едната от тях ги гледа шокирано и ги моли да спрат.

Инцидентът е станал в Нортхемптън по време на задръстване и шофьорите били принудени да станат свидетели на скандала с насилие, информира „Дейли Мейл“.

Очевидци разказаха, че боят е избухнал между двете жени, след като брюнетката шофьорка на ауди обвинила собственичката на ягуар, че я е засякла на пътя. Русокосата водачка пък веднага рязко натиснала спирачките и излязла от колата да се разправя. След това двете жени са си разменили обиди, а впоследствие започнали да се бият и прилагат хватки от кеча като шофьорката на Ягуара успява и да свали противничката си, облечена с рокля, на земята.

Междувременно другите участници в движението надуват клаксоните и призовават побойничките да спрат.

На видеото може да се види и как русокосата майка на около 40 години е молена от детето си да спре.

После тъмнокосата жена казва, че закъснява и се запътва към аудито. Разгневената опонентка, обаче я последва и отново се започва меле с юмруци.

Отчаяното малко момче продължава да се моли на майка си: „Мамо, моля те, хайде да тръгваме“. За щастие един от очевидците се намесва решително и прекъсва боя.

Няма информация дали полицията в Нортхемптън е предприела действия спрямо побойничките, пише британското издание.

 

error: Content is protected !!